Biljartcafé Den Berg
Antwerpsesteenweg 214 - 2390 Malle - 03 309 29 46

Welkom

Onze troeven

Biljartcafé

Andere caféspelen

Verenigingen

ContactONZE TROEVEN

Elke liefhebber zijn biljart

Ben jij een biljartliefhebber? Dan zal je beslist je gading bij ons vinden want Café Den Berg - of zeg maar gerust Biljartcafé Den Berg - is uniek in de weide omgeving. Bij ons kan je je geliefkoosd biljartsspel beoefenen. Speel je graag snooker? (2 tafels). Of geef je de voorkeur aan poolen? (2 tafels). Of drieband? (2 tafels). Of misschien een topbiljart? (1 tafel). Bij ons kan het allemaal, en dat in een aangename en ontspannende omgeving!
Gelieve op voorhand de gewenste tafel te reserveren.


Een vergaderruimte voor elke vereniging

Wij bieden een vergaderruimte aan om met uw vereniging samen te zitten. Deze ruimte biedt plaats aan 40 personen.

Een trefpunt voor je favoriete sport, hobby, politieke partij,...

Vele verenigingen hebben Cafe Den Berg ontdekt als ideaal trefpunt om met hun leden een gezellige babbel te doen. Zo bedienen wij met plezier reeds de zaalvoetbalclub 80 Malle, de nationale duivenbond, de fruitkwekers en diverse politieke partijen. Aarzel niet om ons te contacteren indien je hierover wat meer informatie wenst.

Nog veel meer dan biljarten alleen

Naast het biljarten zelf bieden wij nog vele andere ontspanningsmogelijkheden aan. Je kan je bij ons uitleven in een spelletje sjotterkesbak, een duel airhockey of een partijtje darts. Voor de liefhebbers is er eveneens de mogelijkheid om hun geluk te beproeven met de joker of bingo.

Even verpozen onder de middag.

Zoek je een gezellige en warme plek om 's middags je boterhammen op te eten? Of gewoon even de batterijen op te laden? Het kan perfect bij ons! Tevens is het op ons terras heerlijk genieten vanaf de eerste zonnestralen.

En daarbovenop...

Cafe Den Berg is gelegen in het centrum van Westmalle met een ruime parking voorhanden. Binnen kunnen wij tot 60 personen bedienen en op ons terras met overkapping kunnen tot 35 personen plaatsnemen. Het loont dus beslist de moeite om ons een bezoekje te brengen en te genieten van een heerlijke pint of een lekkere koffie.

  naar google maps... by CarpeData (2021)